Groei met online marketing

Met een team van ervaren marketing specialisten ondersteunen wij met passie en plezier dagelijks onze opdrachtgevers in het behalen van grensverleggende & duurzame online marketing resultaten.

Dit is waar we goed in zijn

SEA

Direct bovenaan staan in de resultaten van zoekmachines van Google en Bing? Met SEA kun je de juiste doelgroep, op het juiste moment, op de juiste plaats en met de juiste boodschap effectief bereiken en antwoord geven op hun zoekvraag. Wij gaan graag voor je aan de slag met het bouwen van een duurzame Search Engine Advertising (SEA) strategie.

Display advertising

Bereik een groot publiek of juist een specifieke doelgroep met aantrekkelijke beeldadvertenties en/of video uitingen via Display Advertising. Dankzij een doelgroepgerichte en data-gedreven strategie zorgen onze specialisten ervoor dat je met jouw display advertising budget het maximale rendement behaalt.

Social media advertising

Social media is dé manier om een doelgroep kennis te laten maken met jouw product of dienst, maar verlenen zich eveneens steeds meer als e-commerce platformen. Ons social media advertising team zorgt er met een data-gedreven aanpak voor dat jouw doelgroep op het juiste moment, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap bereikt wordt.

Content marketing

Conversies verhogen door relevante content aan de juiste doelgroep te bieden? Door een uitgekiende contentstrategie creëer je interactie met jouw prospects en klanten op kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt. Kom en blijf onder de aandacht bij jouw doelgroep met waardevolle en opvallende content die jouw doelgroep informeert, inspireert en activeert.