Samen groei
realiseren

Ascend Online is dé data-gedreven online marketing specialist van Nederland. We werken als gepassioneerd online marketing bureau samen met onze opdrachtgevers om keer op keer grensverleggende en duurzame online resultaten te halen.

Hoe het begon…

Ascend Online is opgericht in 2021 door Ryan Peerkhan. Ryan is als online marketeer jaren al werkzaam geweest voor verscheidene nationale en internationale merken in verschillende branches, industrieën en sectoren. Nadat hij merkte dat hij voor elke werkgever significant meer resultaat kon halen uit online marketing, besloot hij het heft in eigen handen te nemen. Onder de naam Ascend Online is hij voor zichzelf een full service online marketing bureau gestart om vanuit zijn eigen visie en jarenlange ervaring grensverleggende en duurzame online resultaten voor zijn opdrachtgevers te behalen.  Altijd met een data-gedreven focus.

De doelgroep centraal in een data-gedreven strategie

Ascend Online is ervan overtuigd dat de doelgroep binnen iedere online marketingstrategie centraal staat. Of we nu een SEA campagne opzetten of we onze opdrachtgever ondersteunen met een succesvolle contentstrategie: het centraal stellen van de doelgroep is het belangrijkste uitgangspunt binnen iedere discipline. Met een data-gedreven aanpak krijgen wij maximaal inzicht in de klantreis en kunnen wij voor onze opdrachtgevers een duurzame en consistente waarde aan de doelgroep garanderen. Dankzij deze doelgroepgerichte visie en data-gedreven aanpak kunnen wij grensverleggende resultaten voor onze opdrachtgevers behalen.

Werken bij Ascend Online

SEA Specialist - 32 tot 40 uur - Tilburg

Ben jij datagedreven, creatief, weet jij alle ins en outs van Google Ads en werk jij graag aan SEA campagnes van grote en uitdagende adverteerders bij een gezellig en informeel online marketingbureau? Bekijk dan de vacature.

Onze cultuur

Ascend Online is werkzaam als full service online marketing bureau in het belang van opdrachtgevers en onze visie realiseren we vanuit onze drie kernwaarden: transparant, persoonlijk en innovatief.

Transparant

Bij Ascend Online weet je waar je aan toe bent. Wij zullen altijd transparant zijn over de manier van werken. Dankzij heldere dashboards en rapportages kun je onze werkzaamheden 24/7 in de gaten houden. Daarnaast bespreken we periodiek de resultaten en werkwijze. Bovendien is onze kennis, jouw kennis.

Persoonlijk

Wij zijn jouw persoonlijke strategische partner in het behalen van jouw (digitale) doelen. Door in persoonlijk gesprek te gaan én te blijven zijn we in staat om de online marketing campagnes en de samenwerking naadloos af te stemmen op jouw behoeften. Bovendien zijn de lijntjes kort.

Innovatief

De digitale wereld blijft veranderen en brengt continu nieuwe kansen met zich mee. Door slim gebruik te maken van de nieuwste technische tools en machine learning, blijven we concurrenten voor en maximaliseren we de prestaties van jouw online marketing campagnes.

Met wie wij samenwerken

Google

Ascend Online is Google Partner. Daarmee staan we garant dat advertenties voldoen aan de vereiste kwaliteitsscore van Google.

Microsoft

Ascend Online is een erkend Microsoft Advertising Partner. Dit geeft aan dat Ascend Online de Microsoft Ads effectief kan opzetten en optimaliseren voor Bing, de zoekmachine van Microsoft. Een zoekmachine waarvan het marktaandeel aanzienlijk stijgt.

Facebook

Ascend Online is erkend Facebook Business Partner, waarmee aangetoond kan worden dat wij een succesvol online marketing bureau zijn met vele jaren ervaring op het gebied van Facebook en Instagram Advertising.

Channable

Met het feed managementsysteem Channable bepaalt Ascend Online welk product naar welke vergelijkingssite, affiliate-partij of marktplaats gestuurd wordt.

Adchieve

Met award-winning software-solution Adchieve maken wij adverteren op grote schaal mogelijk door de inzet van slimme campagnes, data science en automation.

Supermetrics

Om overzichtelijke dashboard te maken waarin resultaten van verschillende kanalen bij elkaar komen, gebruikt Ascend Online, Supermetrics. Met onze dashboards zie jij direct en 24/7 de resultaten op jouw KPI’s van de online marketing campagnes.